Medlemsföreningar


Quatre Boule

PRO Konsulten

IK Scania (Medlem från och med 1/1 2024)


Senaste Medlemsmöte 6 oktober

Bli medlemsförening


Föreningsinfo.


Malmö Bouleallians
Bildad1993-10-15
NummerALL0014
Postadress Genarpsgatan 6
212 28 Malmö
Besöksadress Bouletoftahallen, Genarpsgatan 6
212 28 Malmö
Öppet: Måndag 10-15, tisdag och onsdag 10-15 och 18.00-21.00, Torsdag ojämna veckor 10-14, söndag 12.30-16.30. Fredag-lördag stängt.
Telefon 070-7530592 Mobil 070-7530592

E-postmba-malmo@telia.com
E-post dataskyddmba-malmo@telia.com
Hemsidahttps://www.malmobouleallians.se

.


Styrelse, revisore, valberedning etc.


MBA:s styrelse 2022


Ordförande: Kenth Svensson

mba-malmo@telia.com 070-7530592 (ring om larmet går)


Vice ordförande: Anette Jensen


Kassör: Kjerstin Andersson med hjälp av Marianne Svensson
Ordinarie Quatre: Anette Jensen

Supleant Quatre: Roland Bengtsson

Ordinarie Konsulten: Åke Kullman

Suppleant Konsulten: Christer Larsson


Valberedning: Agneta Nilsson och Sven Jönhede


Revisorer: Bo Friis och Ulf Ståleker

Revisor suppleant: Tommy Lindell


Banansvarig: Ante Turkalj

Banansvarig äger rätt att förbjuda spel på viss bana, eller hänvisa spelaretill annan bana.


Föreningen

Rapporter och protokoll från styrelsen


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan.

PROTOKOLL DECEMBER 2023 OCH 2024

Kan vara en viss fördröjning innan materialet visas.

Hej, Boulevänner!


År 2023 börjar närma sig slutet, så även bouleåret. Nyss avslutades Hallsvenskan och det som återstår i Bouletoftahallen är Bouletoftaspelen 14 december, Luciablixten 16 december, en extra omgång Torsdagsboule 21 december och Annandagsboulen 26 december.


De två senare ingår i ”Boula med oss” (se MBA:s hemsida och facebook), som avslutas 4 januari med ännu en Torsdagsboule.


Till det kommer PRO-spel och sedvanliga träningar. Hallen kommer att vara stängd från 21/12 till och med 7/1, med undantag för ovan nämnda tävlingar.


När Fjädern drog sig ur alliansen i höstas, så tog vi beslutet att stänga måndagar kvällstid då det var deras träningskväll.


I stället öppnade vi upp för att ha söndagsöppet. Detta har visat sig vara ett lyckodrag då det är välbesökt varje söndag. Så det kommer att fortsätta även under 2024.


Vi drog också igång Torsdagboule varannan torsdag. SUCCÉ! Ja, något annat kan man väl inte beskriva Torsdagboulen med, då det varit ca 30 personer varje gång. Härlig gemenskap och fina priser.


Det är med glädje vi hälsar IK Scania välkommen som alliansmedlem. Det stärker alliansen och ger oss en bredare och stabilare bas.


Inflationen är hög, priserna i mataffären har ökat. Så även priserna i Bouletoftahallen. Framförallt entrépriserna, men även några priser i kafeét.


Höjda inköpspriser, men framförallt höjda hyror tvingar oss till detta. Detta är såklart inget vi gör för att vi tycker det är kul utan för att anpassa oss till verkligheten. Nya prislistan kan du se på hemsidan inom kort.


Till sist önskar vi alla:


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


Kenth Svensson, ordförande Malmö Bouleallians

Vi vill ha dina synpunkter


Var med och påverka Malmö Bouleallians! Alla synpunkter är värdefulla för att vi i bästa samverkan ska kunna driva alliansen. De kommer att tas upp på styrelsemötena så därför kan det dröja upp till fyra-fem veckor innan du får något svar. Skicka ett mejl till: mba-malmo@telia.com