Lottning Svenska cupen öppen 


Svenska cupen öppen vars 32-delsfinal till 8-delsfinal spelas i Bouletoftahallen är lottad.


Den 14 och 15 januari spelas Svenska cupen i Malmö. På Lördagsmorgonen spelar Kärnan mot Helsingborg och Don Camillo från Kosta möter Trelleborg. På eftermidagen spelas 32-delsfinal mellan La Boule D'Or och Tyringe. Vinnaren av denna match möter fjolårsvinnaren Coccinelle i 16 dels-final på sondags morgon då också Kalmar möter Quatre Boule.


Åttondelsfinalerna spelas på söndags eftermiddag och segrarna går till finalspelet i Skövde.


Bouletoftaspelen igång

Första omgången är spelad och tabellerna kan hittas under menyn Tävlingar på denna websida.


Dansande uttern, Sirenbolag och Flower power är namn på serieledarna i respektive klass efter två möten. Varannan torsdag spelas det i Bouletoftahallen i tre grupper.


Under menyn "Tävlingar" hittar du deltagande lag, spelschema och tabell.

Mustaschkampen inställd!

Tyvärr måste vi ställa inmustasch kampen pga för lite anmälda lag. Vi beklagar verkligen detta, men för att få ekonomi i tävlingarna måste det vara ett visst antal lag anmälda, 10 lag är för lite.


Någon har i ett mail till oss frågat varför vi utesluter damer. Så jag förklarar det här istället så att alla vet. Vi utesluter inga varken damer eller någon annan. Tanken med Mustaschkampen var att detta skulle vara motsvarigheten till damernas Ladies Night.

Dessutom liggerMustaschkampen inovember, då man har insamling för Cancerfonden ikampen mot prostatacancer. Så även vi skulle göra en insamling och skänka ett bidrag.


Tyvärr blir det nu inte så. Utan vi tar nya tag nästa år i november och hoppas att många fler förstår innebörden och anmäler sig, så att vi slipper ställa in en gång till.


Kenth Svensson

Ordf. MBA

MBA Inbjuder till Bouletoftaspelen

 

Spel varannan torsdag med start 17 november kl 18.00 .Spel med 2 matcher/kväll och lag


Det behövs ingen licens för att deltaga. Laget behöver inte komma från samma klubb. Det kostar 750 kr/lag. Mycket spel för rimlig kostnad, alla har god chans vinna priser. Deltagande lag startar i en grundserie med tre grupper om tio lag/grupp, med fri lottning, alla möter alla-alltså elit mot breddspelare. Därefter bildas nya grupper baserade på resultaten från ovanstående grundserie. Vi tar de bäst placerade till A, följande till B och så vidare. Detta ger spel mot jämbördiga motståndare i en efterföljande serie. Bouletoftaspelen avslutas med kort finalserie/slutspel där de bäst placerade lagen får göra upp om priserna.

 

Anmälan senast 12 november till mba-malmo@telia.com

  • Namn på laget
  • Namn på alla deltagare i laget
  • Mailadress samt mobilnummer till en kontaktperson
  • Betalning till BG 462-8012
  • Betalning måste vara oss tillhanda senast 17 november

 

Varje lag får bestå av 2-4 spelare. Laget väljer själv om man skall spela dubbel eller trippel. Man får byta spelare under pågående match (gäller endast i trippel) W.O. betyder förlust med 0-13. Två wo=uteslutning

 

A-slutspel:                           B-slutspel:                           C-slutspel:

1:a 2400 kr                         1:a 1800 kr                         1:a 1200 kr

2:a 1800 kr                         2:a 1200 kr                         2:a 800 kr

3:a 1200 kr                         3:a 800 kr                           3:a 600 kr


OBS! Prisstrukturen och spelprogrammet gäller vid fullt startfält, 30 lag. Om färre lag anmäler sig så ändras förutsättningarna. Utmana dina kompisar så att vi får en härlig stämning i hallen